Първоначално публикувано от Dob4i
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Музика 166
Collapse
X
-
Аз съм споменал бе колегаQuote: Originally Posted by Dob4i
Да дам и аз един съвет. Аз съм с конвертор от хай то лоу левел на звука, представлява една кутийка, в която от едната страна подаваш сигнал от задните 2 тонколони, а тя го преубразува в лоу сигнал и с кабел към усилвателя - струва 15-20лв.
Колега мерси за съвета, така и направих свалих задната седалка, взех си сигнал от кабелите там, и сега е екстра. Само дето 1 час се чудех, от де да зема ремоте, и накрая взех от левия габаритАлфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
исках само да ми кажете от къде точно да взема сигнала,сега разбрах че не е нужно да разглобявам вратите за сигнал,значи кабел има зад седалката задната!
Comment
-
Първоначално публикувано от jumbo797 Покажи съобщениеисках само да ми кажете от къде точно да взема сигнала,сега разбрах че не е нужно да разглобявам вратите за сигнал,значи кабел има зад седалката задната!. Поне на мен там беше.
Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеПри мен буксите бяха в страничните задни прагове.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Comment
-
Колеги при мен се получи следния проблем Колоните на десните врати работят перфектно а тези на левите едвам се чуват На моменти в движение усещам как тръгват и после пак спират чудех се дали не са се откачили буксите но не Пък и на двете врати да се случи това Задните тонколони на кората също са перфектни Не съм пипал нищо по озвучаването Чудя се дали АЦС не е проблем или влизащата в него буксаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Размърдвам шлауха с кабели на предната врата но няма промяна Не трябва ли към предната и задната врата да вървят отделни кабели В смисъл ако се прекъсне нещо по говорителя на предната врата спира ли се сигнала и към говорителя на задната вратаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Идеята ми е дали от АЦС тръгват кабели за всички говорители поотделно или тръгват примерно леви, десни и задни Десните говорители и задните на кората работят перфектно Левите тръгват от време на време като когато не свирят се чува шум все едно не е донастроена станцията но слабо Вариантите са прецакани говорители което е малко възможно но не невъзможно някакъв проблем в АЦС или проблем в буксите и то най вероятно влизащите букси в АЦСALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment